donderdag 12 januari 2012

Trends deze lente/zomer


Ook al is de winter nog lang niet afgelopen, toch verheugen wij ons al een beetje op de lente en de zomer en die nieuwe garderobe die daarbij hoort. Deze lente en zomer zijn trends van het vorige jaar nog populair, maar er zijn ook een aantal nieuwe trends. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.


1. Prints!
Bloemen, fruit, vogeltjes en zelfs zeepaardjes! Met prints kan het deze lente niet gek genoeg. Combineer de print met een ander kledingstuk met dezelfde print voor een meer gedurfde look, of hou het rustig en match het met unikleuren (en uni accessoires).




















Budgetproof items:
Jurk met vogelprint: €60,53, Asos
Blouse met bloemenprint: €19,95, H&M






















2. Peplum look
Dit is een look waarbij een soort wijder rokjesachtig stuk aan een strakker deel van een outfit is bevestigd, bijvoorbeeld wanneer een rok een strakke taille heeft, dan bij de heupen wat breder is, en dan weer aangesloten. Als je een peplum kledingstuk aan hebt, hou de rest dan rustig om te voorkomen dat de aandacht ergens anders naar getrokken wordt.
























Budgetproof items:
Rokje: €33,88, Topshop
Peplum jurk: €65,91, Asos























3.. Zoete pastelkleurtjes
De pastelkleurtjes zijn weer helemaal terug! Combineer de lichte snoepkleurtjes met andere pasteltinten en meer donkere tinten als zwart zodat het niet te flets wordt.






















Budgetproof items:
Broek: €29,95 H&M
Bikinitopje: 17,94, River Island



























4.Miss Metallic
Metallics zijn nog steeds hip. Leuk om uit te pakken voor een feestje, maar ook leuk voor overdag. Natuurlijk moet je niet overdrijven, en voor gewoon overdag zou ik niet meer dan één item per outfit in een metallic tint kiezen. Bijvoorbeeld, een jeans, top of accenten met metallic accessoires. En als je het nog niet durft om een metallic jeans aan te doen, begin dan met bijvoorbeeld nagellak.



















Budgetproof items:
Metallic pailletten top: €14,95, H&M
Metallic broek: €34,94, Asos






















Natuurlijk zijn er nog veel meer trends deze zomer, zoals items geïnspireerd op de vorige eeuw, kant, felle kleuren en nog veel meer.
Deze lente/zomer kan heel veel. Het belangrijkste is dat het bij je past.
Wat zijn jouw favoriete trends deze lente/zomer?

Bronnen catwalkfoto's: modeblog, fashionscene, google (onbekend beeld)

2 opmerkingen: