zaterdag 25 februari 2012

Trendy tassen

Ben jij al begonnen met het inslaan van je nieuwe lentegarderobe? Of ben je van plan om wat te besparen, maar wil je je lentegarderobe toch nog wat opleuken met wat trendy accessoires? Om al je nieuwe aankopen van deze lente (en andere seizoenen) met je mee te nemen, doe je ze in een tas. En om nou even rekening met het milieu te houden, en niet 7 verschillende shirtjes in 7 verschillende plastic tasjes te dragen, hebben wij 9 tassentips om er milieuvriendelijk, en ook niet onbelangrijk, fashionable bij te lopen.


1. Deze bruine H&M tas kost €34,95 en is ideaal om bij een opvallende outfit te dragen. Door de aparte vorm en het vak in de vorm van een kleiner tasje is het geen doorsnee tas.

2. Wil je opvallen? Dat gaat wel lukken met deze groene eyecatcher van V&D. Je hebt 'm voor €34,99 en hij is er ook in het knalrood.

3. Met een mooie clutch met print in pastelkleuren maak je je partyoutfit af. Draag het bij een nude of beigekleurig jurkje, en een little black dress kan natuurlijk ook altijd. Te krijgen bij Asos voor €55,90.

4. Een schattige tas, dat is dit exemplaar van imitatieleer zeker. Je haalt hem bij Dolcis voor €34,99.

5. Een tas die ideaal is voor het strand, de print past er zeker bij. Als extraatje hangt er een leuke hanger aan in de vorm van een reddingsboei. Wel wat prijzig, €84,00, maar dan heb je wel een leuke tas. Van Desigual via V&D.

6. Nooit clutches teveel. En voor het geld hoef je het ook niet te laten. Van H&M voor €14,95. Ook in zwart met zwart lakrandje, beige met groen en de blauw met roze bevalt ook, ik (Nieke) heb 'm al!

7. Heb je wat meer te besteden, en wil je wel een mooie leren tas, die lang mee kan gaan? Neem dan deze mooie zachtroze leren satchel. Je gaat gelijk met de trend mee van deze zomer! Voor €149,95 van Pieces.

8. Hou je ook niet van zo'n grote tas, die je alleen maar in de weg zit tijdens het shoppen? Dit kleine blauwe tasje van Dolcis is groot genoeg voor je geld, sleutels en je lippenbalsem. €14,99.

9. Last but not least, mijn favoriet uit dit rijtje: een klein tasje met opvallende kleurdetails, en een panterprintje dat niet ál te aanwezig is. Alleen de prijs weerhoudt me ervan om 'm niet meteen te bestellen; €63,95 van Friis&Company.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten